Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Káró a Bűvész a Wojtyla Ház pódiumán

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30245
„A bűvész trükkjeit ne megfejteni akard, csak dőlj hátra és hagyd, hogy magával vigyen...” – hangoztatta jelmondatát közönségének Csongrádi Béla illuzionista, mielőtt elkezdte műsorát szerda délelőtt a Wojtyla Barátság Központ „színpadán”. (Fotók: Mátyus István)

A jelenkor bűvésze talán a régi idők törzsi varázslóinak leszármazottja. Ha nem is a testet, de a lelket biztosan gyógyítani szeretné azzal, hogy szabadon szórakoztatni akar – nyilatkozta a mágus a Wojtyla Házban, aki a kezdetekről is mesélt fellépése előtt.

– Tizenkét évesen valami csoda folytán a bizonyítványomba jobb jegyek kerültek a szüleim által vártnál. Így választhattam a bizonyítványosztást követő jutalmak közül: bőrfoci vagy Rodolfo bűvészdoboz? Nem volt kérdés! Na hát így indult... Mint azóta megtudtam, még sokaknak rajtam kívül, de ahogy mondani szokás, én gyerek maradtam a bűvészkedést tekintetében, és azóta sem tudom abbahagyni.

– 14 éves koromtól lépek fel rendszeresen. Autodidaktaként tanultam nagyon sokáig. A kilencvenes évek elején Budapestre kezdtem járni Sugár Péterhez, aki valóban a nagybetűs mesterem volt és akinek máig nagyon sokat köszönhetek. 1993-ban sikeres artista vizsgát tettem, mint bűvész az Állami Artistaképző Intézetben. Felejthetetlen nap volt, a vizsgabizottságban a világhírű zenebohóc, Eötvös Gábor elnökölt – idézte fel múltját Káró.

A különleges mutatványokat fergeteges tapsviharral jutalmazta az időközben egyre gyarapodó számú közönség.

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés