Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Temesváry Béla előadást tartott és vendégül látta a wojtylásokat

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__29946
A több évtizede praktizáló főorvos a kecskeméti kórház szülészet-nőgyógyászati osztályának mindennapjaiba avatta be a Wojtyla Barátság Központ gondozottjait. (Fotók: Tódor Norbert)

– Évente 2700 szülést bonyolítanak le nálunk, ami nagyon magas szám. A mostanában tapasztalható viszonylag ütemes növekedés nem csak az aktuális családpolitikai intézkedésekkel, a fokozottabb szülési kedvvel magyarázható, okként jelenik meg a szülőotthonok bezárása is, ami felénk tereli a betegforgalmat – tudhatták meg egyebek mellett a népkonyha szegényei.

Temesváry Béla arról is beszámolt, hogy dr. Kunos Csaba plasztikai sebész személyében kecskeméti vonatkozása is van a nemrégiben Dakkában szétválasztott bangladesi sziámi ikrek maratoni, 33 órás műtétjének. A hírös városban tevékenykedő gyógyász plasztikázta ugyanis az ikerpárt a rendkívül bonyolult, sokrétű beavatkozás során.     

A neves szakorvos déltájt a szociális intézmény étkezdéjében köszöntötte a rászorultakat, majd közreműködött az általa támogatott ételosztásban. A menü pedig nem volt más, mint rántottszelet rizibizivel, kenyérrel és süteménnyel – összesen százhúsz adag.

 

 

 

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés