Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Harmadik napjához érkezett a Wojtyla Ház főtéri ebédosztása

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__30172
Karácsony másnapján Varga László, az Ízfaktor Kft. ügyvezetője és a vállalkozó családja felajánlásával juthattak melegételhez Kecskemét szegényei a Wojtyla Barátság Központ főtéri rendezvénysátrában. (Fotók: Tódor Norbert)

Ebéd előtt a támogatók képviseletében Varga László, majd a Szövetség a Hírös Városért Egyesület vendégként jelenlévő politikusainak nevében Király József köszöntötte a várakozókat, Gulyás Zoltán színművész verset mondott, végezetül Borisz atya ortodox lelkész ismertette Jézus Krisztus világra jöttének körülményeit, szerepét, jelentőségét.

Király József Ferenc pápa karácsonyi üzenetére apellálva kijelentette: – Sokan szenvednek üldöztetést vallásuk vagy más egyéb okok miatt. Ezeket az embereket igenis be kell fogadnunk, igenis segíteni kell őket. Ez vonatkozik mindenkire, aki bármilyen módon úgy érzi, kitaszítottá vált a társadalomban. Pontosan erről szól a karácsony, a szeretet ünnepe, hogy próbáljuk meg egymást elfogadni.

A háromszáz adag virslis bablevest, kenyeret és meggyes piskótát a vállalkozó családtagjai osztották ki. A tálcákon kakaós-mézes sütemény, szaloncukor és tea is helyet kapott a Szövetség a Hírös Városért politikusainak közreműködésével.

 

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés