Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

„Aki lámpást gyújt…” - Robi atya heti hirdetései a széchenyivárosi Szentcsalád Plébániából

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__28786
„Aki lámpást gyújt, nem takarja le edénnyel, ágy alá sem rejti, hanem a lámpatartóra teszi, hogy akik bemennek, lássák a világosságot.” (Lukács 8,16) Hatházi Róbert plébános atya sok szeretettel vár minden hívet és keresztény hit iránt érdeklődőt a kecskeméti (széchenyivárosi) Szentcsalád Plébánia heti alkalmaira, közösségi programjaira. Szívből ajánljuk az alábbi hirdetéseket kedves olvasóinknak:

2018. június 10.

A hét ünnepei, szentjei:

Hétfő: Szent Barnabás apostol
Szerda: Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító
Péntek: Árpád-házi Boldog Jolán szerzetesnő

Szeretettel köszöntjük azokat, akiknek a héten lesz névnapja, születésnapja vagy házassági évfordulója. A jó Isten áldása legyen életeteken!

1. „Betánia Napok” lelkigyakorlatra hív benneteket a Nyolc Boldogság Közösség. A program augusztus 2. estétől 5. délig tart itt a Plébánia épületében. Közös és egyéni imák, előadások, fórumok. Az előadások és a szentmisék alatt gyermekfoglalkozással várnak benneteket. Előadók: Theresia Schuschningg CB nővér és Dr. Csenai Balázs atya. A Részvétel regisztrációhoz kötött! Részletek a Plakáton és a www.nyolcboldogsag.hu –n olvashatók.

2. Mijo Barada vezetésével lelkigyakorlatra kerül sor július 26-29. közt a Piarista Gimnáziumban, részletek a plakáton.

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés