Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Mikulásváró forrócsoki parti a Porta Egyesület dísztermében

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3826
Nem várt sikerrel zárult a tegnap megrendezésre kerülő mikulásváró forrócsoki parti a Wojtyla Cigány Értelmiségi Műhely rendezésében.
A Porta Egyesület dísztermében összegyűlő gyereksereg jó hangulatáról azok az aktivisták gondoskodtak, akik között tanítónő, és óvónő is megtalálható. A rendezvény azért került megrendezésre, mert szerették volna a hátrányos helyzetű gyerekeket ünnepi hangulatra hangolni oly módon, hogy a roma kisebbség összetartását is erősítsék. A gyerekek gyöngyfűzéssel, rajzolással, színezéssel foglalatoskodtak, míg a felnőttek a karácsonyi készülődésről, a hagyományokról, az adventről beszélgettek. A hangulat csak fokozódott a daléneklő vetélkedővel, ahol számos gyerek adhatott számot énektudásáról. A bátor vállalkozók szaloncukor jutalomban részesültek, de a bátortalanabbaknak sem kellett búsulnia, csokimikulás és forrócsoki mindenkinek jutott. A Wojtyla Cigány Értelmiségi Műhely szeretne hagyományt teremteni, ezért december 16-ra karácsonyváró partit terveznek, melynek lebonyolításában szintén Faragó Béláné Erzsike, Szitásné Nagy Ilona, Oláh Edit, Szűcsné Lakatos Edit, Tatár Anita és Kozák Erzsébet vesznek majd részt. Továbbra is a felnőttek bevonásával szeretnék izgalmasabbá tenni a karácsonyi készülődést és elnézve a mikulásváró parti sikerét, erre bizony jó esély van.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés