Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Megnyitotta kapuit a Wojtyla Barátság Központ

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5057
Fellélegezhet végre az a sok-sok ember, akiknek része volt a Wojtyla Ház elkészültében. Ugyanis elkészült, és át is adták.
Ma, ünnepélyes kerek között, megnyitotta kapuit a Wojtyla Barátság Központ. Az eseményen több száz meghívott vett részt. Oskolás János, a Wojtyla Ház költője, saját versével nyitotta meg az ünnepséget. A díszvendégek között volt Dr. Bábel Balázs Kalocsa-Kecskemét érsek, Dr. Zombor Gábor polgármester, Ewa Filipiak, Wadowice polgármestere, Dr. Balázs Péter külügyminiszter, Joanna Stempinska lengyel nagykövet, Dr. Gyenesei István országgyűlési képviselő. Megható gesztusokat tapasztalhattunk mind a lengyel, mind a magyar féltől, amikor egymás nyelvén köszöntötték a megjelenteket. Meglepetés volt, hogy az Aurin Énekkar előadta lengyelül Wadowice város himnuszát. Fellépett továbbá a Kuna Zenekar, valamint a Pusker Együttes. Fél hatkor Polyák József nemzetőr dandártábornok átadta a Wojtyla Ház díszkulcsát Wadowice polgármester asszonyának. Az ünnepséget a Három Gúnár Rendezvényházban zárták, ahol a meghívottaknak finom vacsorával kedveskedtek a házigazdák. Az ünnepségről készült hanganyagot hamarosan meghallgathatják a Charitas Rádióban.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés