Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Wojtyla Ház: kettős temetés az elhagyottak parcellájánál

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5905
„Az angyalok mind a trón, a vének és a négy élőlény körül álltak. Arcra borultak a trón előtt, és imádták az Istent. Ámen. Áldás, dicsőség, bölcsesség, hála, tisztelet, hatalom és erő a mi Istenünknek örökkön örökké! Ámen.” A Jelenések Könyve titkos üzenetei hangzottak el először a Városi Köztemető a bejárati ajtóhoz képest legtávolabbi parcellájánál, ahol két urnát helyeztek Szent Mihály lovára.
Az egyik egy sehányéves kislány, a másik egy 63 éves férfi porhüvelyét őrizte. A szertartást a Wojtyla Ház munkatársai végezték, vezették, az intézmény – amint arról már hírt adtunk – fölvállalta, hogy az abszolút szegények, a hozzátartozók és ismerősök nélkül elhunytaknak megadja a végtisztességet. Hegedűs Mónika Andrea igazából meg sem született, de már nyolc hónapos volt, tehát kész ember, akinek kijár a végtisztesség, a búcsúzkodók, köztük a szegény sorban lévő család, apa, anya, nagyapa, plusz öt gyerek, Isten akaratában megnyugodva vették a vigasztalást: kislányuk biztos már az angyalok között van az Úr jobbján, a bűntelenek, a tiszták seregében. Téglás Gábor életéről nem tudtak hosszan szólni, hiszen csak a nevét tudták és azt, hogy 63 nehéz évet adott meg neki a sors. Ki volt anyja, apja, és hol vannak, voltak-e gyerekei, és vannak-e? A néma fejfa nem tudott válaszolni. A temetési szertartáson résztvevők úgy köszöntek el a testvérektől, mintha családtagok lettek volna, vagy régi ismerősök, kérve a Mindenhatót, hogy fogadja be őket országába. Szűz Máriától pedig azt kérték, mint jó anya, várja lelküket a mennyországban.
Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés