Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

H. Szabó Sándor nyerte el a Wojtyla Ház Wadowice emlékérmét

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6011
Az Autoflex Kft. alapítója, tulajdonosa és a gyárhoz kapcsolódó cégcsoport társtulajdonosa H. Szabó Sándor ügyvezető igazgató nyerte el 2009-ben a kecskeméti Wojtyla Ház Wadowice emlékérmét, amely kitüntetést tegnap nyújtották át az intézmény munkatársai a jeles befektetőnek. H. Szabó Sándor negyed százada dolgozik intenzíven Kecskemét gazdasági, ipari potenciáljának növeléséért.
Gyárakat alapított, több ezer embernek kínál ma is munkát a befektetőkkel közösen, illetve az egyéni tőkéből alapított üzemeiben. Az izsáki származású kitűnő műszaki szakember, akinek érdekeltségei a világ négy kontinensén eredményesek, rendszeres segítője és támogatója a Porta Egyesület, a Szenteste Alapítvány, illetve a Wojtyla Ház törekvéseinek, projektjeinek, céljainak. Az Autoflex tulajdonosa aktívan részt vett és komoly összegeket áldozott az Egressy utcai barátság ház, szociális ház felújítására. A Wadowice érem külön értéke, hogy annak odaítéléséről nem csak kecskeméti, hanem wadowicei kurátorok is döntenek. A nemzetközi hírű eredmények ismeretében és az áldozatvállalás okán lett az első kitüntetett H. Szabó Sándor. Díjához, szolgálatához, sikereihez ezúton is szívből gratulálunk és a Jóisten áldását kívánjuk.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés