Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Életem és a csodák

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6482
Újabb remek kötettel gazdagodott a "Porta könyvespolc", Kuti Béla, a Wojtyla Barátság Központ jeles támogatója egy gyönyörű ajándékkal lepte meg a Porta Egyesület munkatársait: a "Életem és a csodák" " című könyvének dedikált példányával.
"A nevem Kuti Béla, 1924. december 15-én születtem Kerekegyházán. Édesanyám Kurucz Ilona, édesapám Kuti János volt. Öten voltunk testvérek, közülük én vagyok a legidősebb. Édesanyám 1900-ban született, ő egy bájos, törékeny teremtés volt. Ruházata, hajviselete a kornak megfelelően szolid volt. Ő gondoskodott a gyereknevelésről és a háztartásról. Mellette ruhavarrást vállalt, ezzel pótolta apukám kevés fizetését. Sok pici éhes száj tátogott mindennap anyukám körül. Nagyon sokat dolgozott szegény, én akkor még kicsi voltam, mégis azon gondolkodtam, hogyan tudnék fáradt szüleimnek segíteni." - Kuti Béla vallomása az Életem és a csodák című könyvéből. Kuti Béla egyik kedves emléke a Wojtyla Barátság Központól kapott elismerő oklevél és a II. János Pál pápát ábrázoló nagyméretű zománcporté. "Ahányszor ránézek, eszembe juttatja, hogy nem felejthetem el, amíg élek, Jézus csodáját és Szűz Mária közbenjárását sorsom alakulásáért."
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés