Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Dr. Szalóki Nándor élménybeszámolója Haitiről

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7462
Dr. Szalóki Nándor kecskeméti mentő szakorvos rendkívüli élménybeszámolót tartott a Porta Egyesület dísztermében, melyben saját fotókkal illusztrálva osztotta meg a földrengés sújtotta térségben szerzett tapasztalatait a jelenlévőkkel. Hallgassák meg Dr. Szalóki Nándor előadását itt a Charitas Rádió műsorán!
Háttér Az utóbbi 200 év legsúlyosabb, egy a Richter-skála szerint 7-es erősségű földrengés rázta meg Haiti szigetét január 12-én. A rengés epicentruma a fővárostól Port-au-Prince-től 15 kilométerre délnyugatra volt. Az egy percig tartó földmozgásban összedőlt az ENSZ helyi központja, Haiti nemzeti palotája és számos más épület. Az első rengést két gyors utórengés is követte, amelyek 5,9-es és 5,5-öt erősségűek voltak. A híradásokban elképesztő pusztításról, több százezer halottról hallhatunk. A nemzetközi segélyszervezetek azonnal útnak indították mentő-és orvoscsoportjaikat a karibi szigetországba. A segítők között volt egy kecskeméti mentő szakorvos, Dr. Szalóki Nándor is.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés