Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A KECSKEMÉTI REPÜLŐNAP LENGYEL SZTÁRJAI MEGLÁTOGATTÁK A WOJTYLA HÁZAT

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__8863
A kecskeméti Repülő Show várva várt lengyel kitűnőségei - nem túlzás: a világ talán legjobb kötelék repülői - látogattak el szombat délután a Karol Wojtyla Barátság Központba. Érkezésük célja - mint mondották - látni, azt az intézményt, azt a csapatot, amelyről már hallottak utazásuk előtt; konkréten a lengyel-magyar barátság éltetőihez siettek, miután bemutatták a szombati produkciójukat.

Nagyra értékeljük azt a munkát amelyet itt végeznek - mondotta beszédében Jerry Len, a team parancsnoka - sokfelé hívnak minket, sokfelé szállunk, járunk, de  ígérhetem, hogy jó barátként, szövetségesként, azért is  dolgozunk, hogy a barátságközpont tervei mielőbb megvalósúljanak.

A háromórás találkozó - amelyet megelőlegezett a déli látogató, a Lengyel Köztársaság Budapestre akkreditált katonai attaséja - a Holló Ház által készített csemegék elfogyasztásával és a Dimensio borászt nedüinek kostolásával zárúlt.  

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés