Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Vágó Gábor parlamenti képviselő(LMP) látogatása a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__8875
Eddig még nem volt a Wojtyla Házban - most talált alkalmas időt, hogy fölkeresse az intézményt és tájékozódjon az ott folyó szociális, közművelődési és a lengyel-magyar baráti kapcsolatokat szervező munkáról Vágó Gábort, az LMP országgyűlési képviselője. (Társaságában volt munkatársa Kriskó Dávid is.) A jeles vendéget Farkas P. József igazgató fogadta. Megmutatta a ház tereit, termeit majd beszámolt a törekvésekről, tervekről.

Különösen is sok szó esett a "lengyel-magyar barátság háza" programról. Az igazgató beszámolt arról, hogy szinte naponta érkeznek a testvéri országból Kecskemétre, a Wojtyla térre személygépkocsik és buszok. Az egyik lengyel  tv-csatorna ugyanis riportban számolt be a kecskeméti kezdeményezésről. A legyel sajtó más organumai is  gyakran népszerűsítik a létesítményt. Örömmel adtak hírt a képviselőnek arról, hogy baráti szövetség alakult a repülőnapra Kecskemétre érkezett repülős kötelék, az ISKRA TEAM és a Wojtyla-Lengyel-Magyar Klub között. Az a hír is szenzáció, hogy a kecskeméti Wojtyla Háznak ajánlotta a kötelék - gyakorlatilag a világ talán legjobb repülős csapata - a vasárnapi égi-bemutatót.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés