Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Korhatár Szerkesztősége és a DUNA TV vendégeskedett a Porta Közösségeknél

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__8305
Nagy sikerrel mutatkozott be Kecskeméten, a Porta Közösségek Szövetsége szervezésében a Borzák Tibor szerkesztő, újságíró, könyvkiadó által irányított Korhatár 50+ című színes magazin kiadói és újságírói stábja.

A vendégek a délelőtt folyamán a Gong Rádió stúdiójába látogattak el, ahol Tőzsér Judit ügyvezető igazgató fogadta, kalauzolta őket, ezt követően, egy beszélgetés következett a stúdióban arról, hogy milyen célkitűzései is vannak a Korhatárnak? Annak a magazinnak, amely igen gazdag témakínálatot tár a magazin vásárlói elé, igényes megjelenítésben. A rádiós bemutatkozás után a Karol Wojtyla Barátság Központ közössége, nagy családja fogadta a vendégeket. A Korhatár csapata nem üres kézzel jött. Sokféle ajándékot hoztak édességet, újságokat, és persze azt a szeretetet, amellyel a Korhatárt készítik. Nem véletlenül szerveződött ez a látogatás, hiszen a lap a legutóbbi számában két oldalas képes riportban számolt be a Wojtyla Ház működéséről a nagyközönségnek, éppen azért mondhatnánk azt is, hogy a Kiadó, a Szerkesztőség képviselői haza jöttek ebbe a házba. A fogadtatás is mutatta, hogy ismerősök közé jöttek. Mindenki meghívást kapott a délután kezdődő, a főtéri Porta Díszteremben megrendezett ankétra, ahová már eljöttek a városi nyugdíjas szervezetek képviselői, civil szervezetek küldöttei, a lap olvasói is. A szerkesztőség, a lapban bemutatott, megszólaltatott média személyiségek közül invitált az ankétra többeket, így itt volt a Duna TV stratégiai igazgatója, műsorvezetője, szerkesztőnője Katona Erika, jelen volt a kertészeti rovat jeles vezetője Győrffy Sándor kertészmérnök, valamint az ismert, Kecskeméten élő írónő, az immár harmadik kötetét publikáló Szécsi Katalin, Szécsi Pál testvére is. A hangulatos beszélgetésen sok téma került elő, a vendégül látott jelesek kecskeméti kötődései, a város iránti tisztelet kifejeződései, de sokat megtudhattunk a Duna TV szolgálatáról, terveiről, munkásságáról. A Duna ismert arca - aki sokak szerint a legszimpatikusabb hölgy a képernyőn –, ismét megerősítette, hogy elkötelezetten nemzeti, magyar, pártoktól független televízió a Duna, és minden olyan fontos érték népszerűsítését szolgálja, amely nem szétválaszt, hanem összeköt. Amely érték, és ami gazdagítja ezt a nemzetet. A találkozó üde színfoltja volt, hogy a résztvevők a Duna TV stábja segítségével kívánságokat mondhattak el, amelyeket, a médium Ajándékkosár című műsora programjába szerkeszt és az ígéretek szerint teljesít is. A kiadó jóvoltából számtalan fényképfelvétel készült - amelyet a résztvevők hazavihettek -, csoportképek, egyéniek, a barátkozás, a boldog pillanatok színes lenyomatai.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés