Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Nagytemplom hívőközössége és gombászklubosok adtak ebédet a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__28541
A Kecskeméti Római Katolikus Főplébánia hívőközössége alig másfél hónap után újfent elérkezettnek látta az időt, hogy városunk szegényei javára szolgáljanak. Ennek gyakorlati megvalósításaként ismételten a nagytemplomi hívek vendégei lehettek egy-egy adag ízletes ebédre a Wojtyla Barátság Központ gondozottai, szám szerint közel százhúszan. A menüt ezúttal a Kecskeméti Gombász- és Gyógynövényklub három képviselőjének remek főztje gazdagította. (Fotók: Tódor Norbert)

Utóbbiak nevében Horváth Lászlóné „Baba” köszöntötte az étkezdében egybegyűlteket, s bejelentette, a módfelett egészséges előétel nem más, mint medvehagyma-leves sajttal meghintve.

Egyébiránt elmondta, hogy múlt hétvégén negyvenöt klubtag a Mecsekben kirándulva gyűjtötte össze a főzéshez felhasznált nagymennyiségű medvehagymát, melyet korábbi döntésüknek megfelelően, gondos válogatás és előkészítés után, sok szeretettel felajánlottak a Wojtyla Ház rászorulói számára.

A második fogást vaddisznóragu képezte tésztával, kenyérrel, süteménnyel.

Az ételkülönlegességeket Horváth Lászlóné Terike klubvezető és két társa osztotta ki a szociális intézmény elesettjeinek.

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés