Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Népi Iparművészeti Gyűjteményt látogatta meg a Wojtyla Család

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__10839
Nem csak kenyérrel él az ember.... Ez a mottója a Wojtyla Ház közművelődési programjának. Melynek keretében február 24-én délelőtt a Wojtyla Barátság Központ érdeklődő tagjai Farkasné Judit animátorral a kecskeméti Népi Iparművészeti Gyűjteményben jártak. A csoportot Bognár Gabriella a múzeum munkatársa vezette körbe. A kiállítás a faragást, a fazekasságot, a hímzést, a szövést és a népi kismesterségeket mutatja be.

A Népi Iparművészeti Gyűjtemény 1984-ben nyílt meg Kecskeméten, a régi sörházban. A több mint 200 esztendős műemléki védettségű épületben állandó- és időszaki kiállítások várják a tárgyalkotó népi és kézműves kultúra iránt érdeklődőket. A Wojtyla családtagok izgalmasnak, és érdekesnek találták a kiállítást, és osztatlan elismeréssel szóltak a látottakról. Tisztelettel gratulálunk a gyűjtemény vezetőségének - és köszönjük a szíves fogadást.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés