Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Wojtyla Barátság Központ készül a második Boldog Ceferino Táborra

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__12204
2011. augusztus 15-19 között szervezi meg második alkalommal a Boldog Karol Wojtyla Barátság Központ a hátrányos helyzetű, szegény gyerekek nyári táborát, a Boldog Ceferino Tábort. A résztvevők a Wojtyla Házban étkező rászorulók gyermekei és unokái, de a programokhoz csatlakoznak más hátrányos helyzetű szegény emberek gyermekei is.

A tábor idén is számos érdekes programmal és élménnyel várja a résztvevőket.

Augusztus 15-én, hétfőn a kecskeméti Planetárium előadásán vesznek részt a táborozók, ahol a földönkívüli, teremtett világ csodáival ismerkedhetnek meg.

Augusztus 16-án, kedden a Kecskeméti Arborétum növényvilágát, tanösvényi séta keretében mutatják be az arborétum munkatársai. A programot ezúttal sportversenyek zárják.

Augusztus 17-én, szerdán az 59. Szentgyörgyi Dezső repülőbázis vendégei lesz a táborozó csapat, ahol a ma használatos légvédelmi eszközökkel és repülőkkel ismerkedhetnek meg.

Augusztus 18-án, csütörtökön kézműves foglalkozáson ismerkedik meg a csapat az egyes növényfajok levéllenyomatával.

Augusztus 19-én, pénteken a Kecskeméti Vadasparkban az Alföld jellegzetes állatvilágával, életkörülményeivel, szokásaival ismerteti meg a táborozó gyerekeket a Vadaspark munkatársai.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés