Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Wojtyla tér kialakításáról tanácskoztak a város és a KEFAG Zrt. képviselői

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__10654
Február 8-án Sujok Ferenc, a KEFAG Zrt. vezérigazgatója és Nagy Ágnes, Kecskemét Város főkertésze - a Wojtyla Barátság Központtal munkatársaival együtt - megbeszélést tartottak a lengyel – magyar barátság házában. A találkozót azért szerveztük, hogy a KEFAG Zrt.-t is be tudjuk vonni (nagylelkű támogatóként) a WOJTYLA TÉR parkjának kiépítésébe. Mint megtudtuk: a munkálatok hamarosan megindulnak.

Irdatlan állapotok uralkodnak a ház körül. Nagy esők után és hóolvadáskor sártenger alakul ki. A ház gondozottjai, és az utca lakói is néhol csak a sárban tudnak közlekedni. Arról nem beszélve, hogy az induló autók sárral lecsapják a ház falát.

Növények és fák ültetésével próbáljuk ezt megakadályozni. A KEFAG Zrt. a zöldövezet kialakításához különböző növény fajtákat ajándékoz. Reményeink szerint április végére már az átalakított környezetről tudósíthatunk.

A hosszú megbeszélés után vendégeink bepillantást nyerhettek a ház mindennapi életébe is. Sujok Ferenc vezérigazgató úr a ház gondozottjaival együtt részt vett az ebéd előtti evangélium és ima felolvasásában.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés