Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Adománygyűjtés az iszapkatasztrófa károsultjai javára

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9624
A kecskeméti önkormányzat is csatlakozik a Magyar Televízió országos adománygyűjtő kezdeményezéséhez, a vörösiszap katasztrófa károsultjai javára. Az MTV vasárnap egész napos műsort szentel az akciónak. A műsorban kiemelt figyelmet kapnak a megyei jogú városokban zajló pénzadomány gyűjtések, a televízió a különböző helyszínekről – így Kecskemétről is – tudósít. Az MTV este 21 órától számol be arról, hogy melyik városban mekkora összeget sikerült összegyűjteni.

Kecskeméten már szombaton, azaz holnap megkezdődik az adománygyűjtő akció, erre a célra a Városháza bejárata elé urnát helyezünk ki, amelybe a cégek, civil szervezetek és magánszemélyek adományait várjuk. Az akció szombaton 10-től 19 óráig, vasárnap pedig 8-tól 20 óráig tart.

 

Kecskemét képviselő-testülete csütörtöki alakuló ülésén adott felhatalmazást dr. Zombor Gábor polgármesternek arra, hogy az önkormányzat – az összegyűlt adományokon felül - kétmillió forinttal járuljon hozzá a katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. Az adományról szóló oklevelet polgármester úr vasárnap 10 órakor helyezi el az urnába (az összeget az önkormányzat a Nemzeti Kármentő Alapnak utalja át), a városházi frakciók vezetőinek és képviselőinek jelenlétében.

 

Az adománygyűjtés során várjuk mindazok segítségét, akiknek lehetőségük van bármilyen csekély mértékben hozzájárulni a katasztrófa okozta károk enyhítéséhez!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés