Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Az olasz konyhaművészet ízeit kóstolták a Wojtyla Ház szegényei

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__31028
Caruso Annunziato, a Cézár Étterem tulajdonosa és séfje megbízásából Molnár Zoltán készített ebédet ma a Wojtyla Ház sorsközössége számára. Az olasz származású úriember immáron huszonöt esztendeje vezeti éttermét Kecskeméten, rendkívüli sikerrel. Ő is „lentről” kezdte, tehát tudja, milyen érzés, ha - finoman szólva - nem tehetős az ember. Ez tükröződik vissza abban, ahogyan a szegénységről gondolkodik: ha valakinek több adatik, adjon belőle azoknak, akiknek kevesebb jutott. Az olasz mesterszakácsnak köszönhetően ismét étteremben érezhették magukat a Wojtyla Ház gondozottjai, ezúttal szám szerint mintegy százhúszan. Kedd délben zöldséges rizst fogyaszthattak a rászorultak, kenyérrel, süteménnyel. (Fotók: Mátyus István)
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés