Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Bábel Balázs áldotta meg az új vadászokat

Rangos vendégkör a kalocsai vadásznapon

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__12538
Rangos vendégkör vett részt a szombaton, Kalocsán megrendezett Országos Vadásznapon. Az Érseki Palota kertjében megrendezett eseményen – mint korábban már hírt adtunk róla - Bábel Balázs Kalocsa-Kecskemét Főegyházmegye érseke celebrálta a Szent Hubertus misét, majd megáldotta az új vadászokat.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Vadászati Védegylet elnöke, Török Ferenc kalocsai polgármester, Pintér József, a keceli Pintér Művek tulajdonosa, Bodrogi Gyula színművész, Rausch Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Szabó Ferenc megbízott Pest megyei főügyész, dr. Mészáros Attila, az Országos Magyar Vadászkamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete és a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség elnöke, Szigethy Béla, a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség ügyvezető fővadásza, Arató László rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, a Bács-Kiskun megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatója – néhány találomra kiragadott név a rangos vendégkörből.

- Azt a célt tűztük magunk elé, hogy helyreállítjuk a magyar vadászat becsületét, és hathatós lépéseket teszünk a magyar vadászok vegzálásának megszüntetéséért - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az Érseki Palota kertjében rendezett ünnepségen. Ahol a Bábel Balázs Kalocsa-Kecskemét Főegyházmegye érseke által celebrált Szent Hubertus misét követően Mészáros Attila, a Bács-Kiskun Megyei Vadászszövetség elnöke, az Országos Magyar Vadász Kamara Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezetének elnöke nyitotta meg a 18. Országos Vadásznapot, melyet az érsekséggel és Kalocsa városával közösen rendeztek.

                                                                                                                                N.N.M.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés