Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Csodában Élünk! Pápics-féle halászlé a Wojtyla Házban -Szénási Pál húzta a talpalávalót

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9258
Szentkereszt fölmagasztalása - igazi örömünnep az egyházi-naptárban. A Barátság házában ma a jókedvé volt a főszerep, no és a hálaadásé. Az Úr két jeles földi/égi adpományának örülhettek a Wojtyla-család tagjai. Hogy melyik kettőnek? A gasztronómiának és a zenének.

A szeremlei Pápics család kitűnősége, a csodaszép kecskeméti hármasikrek apukája, Pápics Viktor főzte a kitűnő halászlét. A bográcsokban tömörkényi ajándék hal rotyogott.  A nagy íróról, Tömörkény Istvánról elnevezett településen munkálkodó Agró Kft  halászati ágazata - a gazdálkodó szervezet vezetősége -  küldte a rászorulóknak a pikkelyes-csomagot. Az ünnep tiszteletére és Karol Wojtyla előtti hódolat okán és régi üzleti partnerét Pápics Jánost köszöntve. . Ebéd közben szólt a zene. Előszőr vendégeskedett az intézményben Szénási Pál zeneszerző, aki klasszikusok és slágerszámok megszolaltatásával okozott igen nagy örömet.  Mindenkinek ízlett a finom bajai jellegű halászlé. az ebéd végéree megérkezett a Tőzsér Béláné ajándéka a szőlő és az alma is. Ezt az alkalmat ragadta meg a ház vezetése, hogy az egyik legszorgalmasabb segítőt megjutalmazza.  Kasza Istvánné önkéntes takarító magnókazettás rádiót kapott ajándékba Farkas P. József Igazgatótól.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés