Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

DR. ZOMBOR GÁBOR TARTJA A SZAVÁT! A VÁROS TISZTELGÉSE KAROL WOJTYLA EMLÉKE ELŐTT

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9648
A Karol Wojtyla Barátság Központ alapítója, dr. Bábel Balázs 60. születésnapján megindultak az erőgépek a Wojtyla téren, megkezdték az eddig szolgáló beton-út fölbontását. - Na ugye, hogy Zombor Gábor polgármester állja a szavát; megvalósul, amit ígért, széppé varázsolják a Wojtyla Ház környékét. Ezt persze úgy is lehet értelmezni: a város így tiszteleg II. János Pál pápa emléke előtt. - kommentálta a látványt Balog István, környékbeli lakos, és lehet, hogy igaza is van.

A nemrég másodjára is polgármesterré választott Zombor Gábor való igaz, sokszor kifejezte alapítói szolidaritását  a Wojtyla örökséget ápoló intézmény  iránt. Ez a mostani, sok milliós beruházás talán a legerőteljesebb bizonyíték. Ma mérnökök és a város főkertésze járták be a Horog, Ilona, Egressy utcák környékét, hogy mégegyszer egyztessék a projektet. Nem könnyű feladat amire vállalkoztak, de a megoldás - a koordináció hiánya miatt - nem szenvedhet késlekedést. Köszönjük minden támoghatónak, hogy vállalták a terheket.

A munka kezdés napján ültük az évfordulóját annak is, hogy Kaírol Wojtylát pápává választotta a konklávé. Rég volt, de ez a karizmatikus főpap máig hat, segíti az életünket!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés