Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

FIGYELEM! FIGYELEM! ÉRKEZIK A GONG MIKULÁS - IGAZI FESZTIVÁLI HANGULAT ÍGÉRKEZIK

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__10121
A Gong Rádió a hagyományokhoz hűen ebben az évben is megrendezi Mikulás napi ünnepségsorozatát. 2010. december 6-án, hétfőn délelőtt a Gong mikulása és a Gong rádió munkatársai ajándékot visznek a Juhar utcai gyógypedagógiai iskola, a Nyíri Úti Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és a Szalag utcai Autista tagozat tanulóinak, az S.O.S. Gyermekfalu és a Faragó Béla Gyermekotthon lakóinak, a megyei kórház gyermekosztályán fekvő beteg gyerekeknek, a Humán Rehab Egyesület tagjainak, a Napsugár Gyermekotthon, a Csongrádi úti Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona lakóinak, az Egészségügyi és Szociális Intézmények Igazgatóságának Idősgondozó Szolgálatának gondozottjainak, a Wojtyla Barátság Központ ellátottainak, a Vörösmarty Általános és a Református Iskola diákjainak. A Gong rádió munkatársai a mikulással együtt mintegy 3 ezer fő ajándékoznak meg.

December 6-án, hétfőn délután 16:30 órától Kecskemét város főterén nem rénszarvasszánon érkezik, hanem a Nagytemplom tornyából ereszkedik le krampuszaival együtt a Gong Mikulás és csokimikulást, szaloncukrot osztogat a gyermekeknek.
Az eseményre 4-5 ezer gyermeket várunk.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés