Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

FŐHAJTÁS A DÍSZPOLGÁROK ELŐTT: KÉT, ISTENNEL BESZÉLŐ EMBER

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__10054
Kedves, családias, de nagy érdeklődéssel kísért rendezvény volt szombaton Dabason. A város két jelesét - apát s fiát, díszpolgárát - köszöntötték. Iősebbik Bábel Balázst, aki nemrég töltötte be 90. életévét és fiát a 60 éves Balázst. Aki a Magyar Katolikus Egyház második papja, a Kalocsa-Kecskeméti főegyházmegye főpásztora.

Terítékre került az élet és az életmű. Dabas városa egy remek kötettel, képes, vallomásos, életrajzi munkával tisztelgett jelesei előtt. Két Istennel beszélő ember címmel röviden - a remek archív képeknek köszönhetően mégis beszédesen - foglalták össze: mit is jelent, ha egy ember, egy család Istenben él. Nagy sikere volt a Porta-Barátság Könyvműhely két kitűnő alkotásának is. A Magyar zsoltárok versválogatást valamint a Hit, erkölcs, történbelem című tanulmánykötetet szeretettel fogadta a lélek-termő őshaza, az otthon (Dabas - Gyón) ünneplő népe.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés