Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Folyamatosan érkeznek adományok a Wojtyla Házba

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__30364
Az elmúlt hetek felajánlás-dömpingje után lelkes támogatók újabb és újabb „ellátmánnyal” lepik meg a Wojtyla Barátság Központ sorsközösségét. (Fotók: Mátyus István)

Szabó Antal, a bócsai Poli-Farbe Kft. ügyvezetője nagymennyiségű alkoholos kéz- és felületfertőtlenítővel ajándékozta meg a szociális intézményt. Az egészségügyi veszélyhelyzetben kiemelt jelentőséggel bíró meglepetés nélkülözhetetlen segítséget nyújt a népkonyha területén az újfajta koronavírus okozta megbetegedés elkerülése érdekében folytatott ádáz küzdelem során.

Megszokottá vált az Egressy utca 5/b alatt, hogy szükséghelyzetben a Nagykőrösi Pünkösdi Gyülekezetre és Kurgyis Illés lelki vezetőre bármikor bizton számíthatnak. Rendszerint így történik ez „békeidőben”, és most is, amikor romlani látszik a gazdasági környezet, minek következményeként egyre többen szorulnak segítségre. A nemes lélekkel megáldott keresztény testvérek jóvoltából savanyított vöröskáposzta, valamint karfiol, továbbá különféle csomagolt sütemények, csokoládék, leveskockák kerültek a jótékonysági szervezet „éléskamrájába”.

Gyuris Dávid, a Magyar Szocialista Párt ifjú kecskeméti aktivistája szintén nem először lépte át a Wojtyla küszöbét. Immáron harmadszor pakolta meg gépkocsiját különféle zöldségfélékkel. A nagymennyiségű burgonya, hagyma, sárgarépa, szárazbab és sárgaborsó szintén a rászorultak ellátását szolgálja.

Jézus ezt mondta: „Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, hogy adakozásod titokban történjék; a te Atyád pedig, aki látja, ami titokban történik, megfizet neked.” Máté evangéliumának eme igeversére alapozva fogalmazta meg adakozása mibenlétét egy önmagát megnevezni nem kívánó úr. Az anonim patrónus mindennek megfelelően szerdán kelkáposztafőzeléket és sertéspörköltet készíttetett a létesítmény elesettjeinek.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés