Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

JOBB ADNI, MINT KAPNI! A BARÁTSÁG ÖRÖME TÖLTÖTTE MEG PÉNTEKEN A WOJTYLA HÁZAT

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9826
Jeles, kedves vendégek vettek részt a Szent Imre napi ünnepségen, a Wojtyla Házban. Eljött Tőzsér Judit, a Gong Rádió igazgatója, alapítója, édesanyjával Tőzsér Bélánéval. Együtt ünnepelt velünk Tarapcsik Sándor, a jeles könyvkötő dinasztia dojenje. De szeretettel köszöntötték a ház lakói a városház ellenőreit is, Brigittát és Mártát. A legfőbb vendég maga a vendéglátó volt: Major Frigyes, a világot látott, kitűnő mester szakács. Aki – közkívánatra – marhapörköltet főzött nokedlival, salátával.

- Adni azért nagyobb öröm, mert tulajdon elevenségem, szívem lüktetése fejeződik ki benne. A szeretet cselekvő törődés annak az életével és fejlődésével, akit vagy amit szeretünk. De beletartozik még: a felelősség, a tisztelet, és elfogadás, a megismerés folyamata, ám legelőször önmagunk ismerete. A szeretet tett, az emberi erő kifejtése, ami csak szabadon fejthető ki, soha nem lehet kényszer eredménye. – mondotta napi elmélkedésében Farkas P. József, a Wojtyla Ház alapítója. – Egyben köszönetet mondott mindazoknak, akik a Herceg napján, de máskor is (éppen olyan elkötelezettséggel, mint Major Frigyes vagy a Gong Rádió, vagy az asztalonként slágert éneklő Papadimitriu Athina - aki csütörtökön járt a Házban) nem sajnálják az áldozatot. Persze a gondozottjaink is örültek a vendégeknek és a vendéglátóknak. Örömmel idézték, a korábbi Gong Rádiós emlékeket. És tapssal fogadták a nagyszerű bejelentést: Tőzsér Judit ismét megszavaztatta a vágyat. Legközelebb – figyelve a kérő szóra – halászlével kedveskedik azoknak akik naponta körbe ülik, Karol Wojtyla atyánk asztalát.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés