Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Karácsonyi ajándékok a gáspáros diákoktól

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__30145
Krisztus születésének ünnepe közeledtével idén is adománygyűjtést szervezett a Kecskeméti Szakképzési Centrum Gáspár András Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának Diákönkormányzata a Wojtyla Barátság Központ számára.

A szervezet lelkes tagjai és segítő pedagógusai az iskola kisteherautójával szállították el a rászorultaknak szánt csomagokat, melyek tartalmát november óta gyűjtötték. Az egész iskolát megmozgató karitatív akciót nemcsak a diákok szociális érzékenysége motiválta, hanem a két évvel ezelőtt elhunyt igazgatóhelyettes, Haincz József áldott emléke is, aki korábban hosszú éveken át állandó támogatója volt a Wojtyla Háznak. A felajánlások között nemcsak tartós élelmiszerek, hanem ruhaneműk és játékok is szerepeltek.

A novemberi felhívásra az egész oktatási intézmény megmozdult, sőt, már ősz elején érdeklődtek a tanulók és oktatóik az adakozási lehetőségről.

A szervezők remélik, jövőre is sikeres lesz e karácsonyi jótékonysági megmozdulás, amely immár hagyománnyá vált a tanintézetben.

 

 

 

 

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés