Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

LEZSÁK SÁNDOR, A PARLAMENT ALELNÖKE LÁTOGATOTT A WOJTYLA HÁZBA - A NAGY PÁPÁVAL SZEMÉLYESEN IS TALÁLKOZOTT

Lezsák Sándor osztja az ételt idén karácsonykor a főtéren

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9570
Mozgalmas hét volt a Wojtyla Házban. A hét elején nálunk járt többek között Roman Kowalski, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete és dr. Bábel Balázs, kalocsa-kecskeméti érsek, pénteken pedig látogatást tett a házban Lezsák Sándor, a Magyar Országgyűlés alelnöke, a Nemzeti Fórum elnöke, akit régi segítőink között tartunk számon. Lezsák úr a kezdet kezdetétől velünk van a város főterén megrendezett adventi szeretetvendégségen. Adományaival és személyes jelenlétével is segíti a rendezvény sikerét: évről évre ő osztja karácsonykor, Szenteste napján az ételt a rászorulóknak. A Wojtyla házba sem érkezett üres kézzel, kedves meglepetésként almát hozott a ház lakóinak. Betekintett a keresztény filmklub foglalkozására, ahol a gondozottak éppen a Calcuttai Teréz anya életéről szóló filmet tekintették meg, és megkóstolta a P&P által adományozott kemencében sült friss süteményeket. Miután a megismerkedett a ház munkájával,

a munkatársakkal is találkozott, és vetített képes előadáson ízelítőt kapott az itt folyó sokszínű munkáról is. Még a Porta könyvműhelyben születő, előkészítés alatt álló új könyveket is megmutatták az alelnöknek.
A jeles politikust Farkas P. József II. János Pál nagy tisztelőjeként köszöntötte, akinek a nevéhez fűződik a pápáról felállított első magyarországi szobor felállítása, Lakiteleken.
Lezsák Sándor tájékozódva az intézmény fejlesztési terveiről, számos remek ötletet és tanácsot adott arra vonatkozóan, hogy milyen módon lehetne támogatást szerezni a bővítési és fejlesztési tervekhez. A sok terv és tanács mellett az is szóba került, hogy karácsonykor ismételten ő osztja majd az ételt a főtéri szeretetvendégségen.
 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés