Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Madarak és fák napja a Wojtyla Központ szervezésében

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__8230
1902. május 19-én az európai államok Párizsban egyezményt kötöttek a mezőgazdaságban hasznos madarak védelme érdekében. Ezeken a napokon a gyerekek fákat ültettek és ápoltak, madárodúkat helyeztek ki és takarítottak, akadályversenyeken, vetélkedőkön, kirándulásokon vettek részt.
A Wojtyla Központ aktivistái a ház gondozottaival karöltve a Karol Wojtyla tér, valamint a környező terek takarításában vették ki részünket így emlékezve –e jeles napról. A reggeli 9 órás gyülekezőt egy kiadós tojásrántottás reggeli követte, majd mindenki megkapta az eligazítást, merre tegye a dolgát. Az elméletet a tett követte, így a több mint 30 fős csapat két órás szemétszedéssel megtisztította a Czollner teret a környező kis utcákat a Katona József utcai játszóteret és a Karol Wojtyla tér virágágyásait. Jó érzéssel töltötte el az aktivistákat, hogy ily módon hagyják ott kezük nyomait, a terek és utcák, ha rövid időre is de megtisztultak. A kiadós munkát a kiadós ebéd követte majd a megérdemelt pihenés. Kérjük nézzék meg képgalériánkat.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés