Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Magyar alkotók - Dán kultúra

Különleges plakátkiállítás Kecskeméten

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9716
Ducki Krzysztof, Orosz István és Pócs Péter grafikusművészek elmúlt 20 évben készült, legsikerültebb politikai és társadalmi plakátjainak kiállítása nyílt meg péntek este Kecskeméten, a Dán Kulturális Intézetben.

Az óriási érdeklődés mellett megrendezett tárlatot Bányai Gábor, a Bács-Kiskun megyei közgyűlés elnöke, Heine Sveistrup Jensen, Dánia magyar tiszteletbeli főkonzulja, Gert Schou, a Dániai Regionális Tanács tagja és Peder Stougård, a Dán Plakátmúzeum igazgatója nyitotta meg  Valamennyien méltatták az alkotásokat, amelyeket korábban már a dán nagyközönség is láthatott. A szépszámú – nem csak magyar, hanem Dániából érkezett művészet pártoló közönség a megnyitó alkalmából Amy Ryan (gordonka) és Ciara Coleman (hegedű) játékában is gyönyörködhetett. A Magyar Karma című plakátkiállítás december 17-ig tekinthető meg a Dán Kulturális Intézet kiállítótermében. (Kecskemét, Zimay u. 4.)

                                                                                                                                                                          N.N.M.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés