Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Napi Evangélium és ima a Wojtyla Házban.

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9480
Minden nap rendszeresen - ebéd előtt - ismertetésre kerül a "Napi Evangélium". Hálát adunk az Úrnak,és azoknak a segítő embereknek, akik naponta lehetővé teszik, hogy rászorultjaink meleg ételhez jussanak. Köszönjük, és szívesen fogadunk minden felajánlást! Felvételeink a napi ebédeltetés előtt készültek.

Napi Evangélium

Jézus egy alkalommal így szólt tanítványai előtt: Jaj, neked, Korozain! Jaj, neked, Betszaida! Ha a pogány Tiruszban és Szidonban történtek volna azok a csodák, amelyek nálatok történtek, már rég szőrzsákban és hamuban tartottak volna bűnbánatot. Ezért Tirusznak és Szidonnak tűrhetőbb sorsa lesz az ítéleten, mint nektek. És te Kafarnaum? Vajon az égig emelkedel? Egészen az alvilágig fogsz süllyedni. Majd így folytatta: Aki titeket hallgat, engem hallgat; és aki titeket megvet, engem vet meg. Aki pedig engem megvet, azt veti meg, aki küldött engem.

Lk 10,13-16

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés