Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Nyíregyházi zarándokok a Wojtylában - Devecser felé féluton - nekünk is hoztak ajándékot

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__9782
A nyíregyházi Katolikus Karitasz Központ aktivistái sokat hallottak már eddig is a kecskeméti Karol Wojtyla Család munkájáról. Úgy gondolták tehát, hogy Devecser felé féluton, megállnak nálunk és megtekintik intézményünket. Nagy szeretettel fogadtuk a jótékonyság és testvériség küldötteit.

Mindenek előtt Molnár zoltán intézményvezető és Forgács János a Családsegítő Központ vezetője köszöntötte az érdeklődő testvéreket. Beszámoltak a ház mindennapjairól, speciális szolgálatairól. Ezt követően vetített képes előadás következett, vagyis fotókon idéztük vissza a ház mindennapjait. Végül Farkas P. József, alapító köszöntötte a vendégeket. Tárgyaltak arról is, hogy milyen segítrséget tud adni a kecskeméti közösség egy hasonló nyiregyházi létesítmény fölépítéshez és működtetéséhez. Ma már nincs távolság, úgy ahogy Kékesden is segítettünk - a Nyírségben is lehetséges a közös-tevékenység. A vendégek és vendéglátók úgy búcsúztak: folytatás következik, a szeretet és szolidaritás jegyében.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés