Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

ÚJABB PORTA SIKER: CSAPATUNK EREDMÉNYESEN VETT RÉSZT A TE SZEDD! AKCIÓBAN

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__11558
Több mint 160 ezren regisztráltak interneten a „Te szedd!” országos akcióhoz, de ennél jóval többen tisztították meg az országot a szeméttől – önkéntesen. - derül ki a hiradásokból. Kecskeméten és a környéken több ismert civil közösség is részt vett szombaton ebben a nagy közös programban. A PORTA Egyesület például megye szerte akciózott; csak a megyeszékhelyen félszáz akrtivistával takarított. A Széchenyiváros szélén, a kórház környékén: jaj, jaj bőven akadt feladat. Persze a fölöpszállási tavak, az akasztói lápvilág és az izsáki Kolon-tó környékén is láthattak az arra járók PORTA jelvénnyel, fölhatalmazással szorgoskodó hulladék-szedőket.

 

Az kiderült: az állami akció szervezése - bár az ötlet  kitűnő - igen gyengére sikeredett. Pedig civil buzgalom van. Sokan akarnak/tak segíteni. Lélek van ebben a népben!  Mindenesetre a Porta szervezők és a támogatók  örülhettek: nagy volt az érdeklődés az aktivitás. Az eredmény pedig látványos. Sok sok a Földünket terhelő mocsoktól szabadult meg a világ.... Sajna  bizony maradt kint bőven.  Feladat ezer! - állapították meg a lelkesen munkálkodó portások....   Segített: az ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zrt., a Városgazdasági Kft  valamint  a Szentkirályi Ásványvíz Kft.   
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés