Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Ünnepi ebéd a Sheratonból

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__30147
Hétfőn sem igazán lehetett panasz az étel minőségére a Wojtyla Barátság Központ népkonyháján. Annál is inkább, mert az ebéd egyenesen a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontból érkezett. Bodocs László, a négycsillagos szálloda éttermének séfje százhúsz darab, a Matusz-Vad Zrt. felajánlásaként érkezett csirkecombot sütött meg, melyhez rizibizi köretet készített savanyúság kíséretében. A négycsillagos szállodai minőség ugyancsak éreztette hatását a gondozottak arcán; nem is járt mosolytalan ember ma a Wojtyla Házban. A pompás menüt Szép Imre étteremvezető nyújtotta át a rászorultaknak. Le a kalappal, Sheraton Hotel!
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés