Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

VIDÁM NAGYSZOMBAT REGGEL A WOJTYLA CSALÁDNÁL - ÉTELSZENTELÉS, TÉRNÉVADÓ

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__7993
Nagyszombat reggel baráti találkozó szinhelye volt a kecskeméti Egressy utca és környéke. A Wojtyla Ház búcsúja rendezvénysorozat keretében dr. Bábel Balázs, megszentelte és átadta a rászoruló családoknak a fölajánlók ajándékát a húsvéti asztalokra kínált sonkát, kolbászt, tojást, kalácsot. Csodálatosan sütött és melegített az áprilisi nap. A részvevők megtöltötték az utcát. A környék bokrainak tövében kihelyezett tojásokat, nyuszikat a Wojtylás-gyerekek szedték össze még a rendezvény előtt.

A rendezvényen köszöntőt mondott Kiss Róbert, Magyarország varsói nagykövete. Húsvéti örömről, reményről és a szeretet bátorságáról beszélt dr. Bábel Balázs, metropolita. Kitüntették a ház  szponzori közösségének tagjait. A megszentelt ételből száz család húsvéti lakomája lesz teljes. Deo  gratias!

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés