Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Wojtylások a nemzeti cirkuszban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__80/i__11586
Május 25-én cirkuszban járt a Wojtyla család 36 tagja, köztük 23 gyermek. A Magyar Nemzeti Cirkusz nagylelkű igazgatója, a többszörösen díjazott és kitüntetett Richter József, személyenként 3500 Ft-os belépőjegyeket juttatott közösségünknek – felejthetetlen élményt nyújtva. Adományát ezúton is köszönjük!

     Még a legifjabb látogató, egy egyéves kislány is élvezettel nézte végig a kétórás műsort! – újságolta a csoportot vezető Farkas Gáborné Judit.

     Nem csoda, hisz a kiváló programban olyan, hazánkban most először látott produkciók szerepeltek, mint a svájci Duo Stoichev halálkerék-száma, az olasz Paolo Folco kutyarevűje, az angol Peris testvérek görkorcsolya-bemutatója és Donnert Gábor európai turnén járt idomított lovai.

     Közkívánatra szerepelt ismét Magyarországon néhány vakmerő motoros fémgömbös mutatványa, de nagy sikert aratott Szandra, az indiai elefánt púpostevékkel közös produkciója, az akrobata-csoport és az esernyőjéből a nézőket vízzel spriccelő bohóc is.

     A vízműdombnál felállított sátor világszámai mellett szintén nagy örömünkre szolgált, hogy az igazgató úr kérésére átadhattuk neki a Wojtyla Központ egy kitűzőjét!

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés