Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

Kirándulások a Wojtyla nyugdíjas klub őszi programkínálatában

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__99/i__27258
Mint Farkas Pál klubvezető-szervező szavaiból a szerdai értekezleten kirajzolódott, ősszel újabb jelentős események várják a Boldog Karol Wojtyla Nyugdíjas Klub tagságát. (Fotók: Tódor Norbert)

Szeptember 16-án Bugacra látogat a csapat a Kecskeméti Gombász Klubbal közös szervezésben. Közreműködésükkel – természetvédelmi őr jelenlétében – még a Kiskunsági Nemzeti Park olyan részeire is belépési lehetőséget nyerhetnek, ahová „legtöbbeket be sem engednek”. Desszert a tortán egy lovasbemutató – grátisz. Ebéd a Karikás Csárdában lesz: gulyásleves és tejespite, plusz lekváros csemegék. Bárki jöhet, szeretettel várjuk a jelentkezőket – hangsúlyozta a klubvezető.

Az ősz második nagy „durranása” egy újabb kiruccanás: Ópusztaszerre vagy Szarvasra – a klubtagság közös döntésétől függően. Előbbi esetben ismét a Feszty-körkép lenne terítéken, Szarvason az arborétum, a Mittrovszky-, illetve a Bolza-kastély, valamint „Magyarország kicsiben” szerepelne egyebek mellett a „műsorfüzetben”.

Farkas Pál továbbá felhívta a figyelmet arra is, hogy „mindenki hozzon magával még egy embert”, ugyanis a pályázatok sikeressége nagyban függ a tagság mindenkori létszámától, aktivitásától. „Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci” – idézte a programszervező Puskás Öcsi szállóigévé vált mondását, utalva az adott esetekben elnyerhető pénzbeli támogatások mértékére. 

 

 

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés