Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A bugaci pusztán is dalra fakad a tízéves Aurin Leánykar

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5119
Idén ünnepli megalakulásának tízéves évfordulóját az Aurin Leánykar, amely számos nemzetközi díjjal, fesztiválfellépéssel az egész világon ismertté tette a kecskeméti Kodály Iskola nevét.
Durányik László kórusa a jeles évforduló alkalmából ünnepi koncertet ad június 6-án, szombaton 13 órától a Barátok templomában. A jubileumi hangverseny szervezője a Wojtyla Barátság Központ, amely régi tisztelője és barátja a kórusnak. A leánykar játszott többek közt a most megújult Wojtyla Ház átadó ünnepségén is. A szombati hangversenyre - amelynek másik támogatója a VOSZ – meghívást kapnak a lányok hozzátartozói, barátai is. Köszöntik a kórust alapító Durányik Lászlót, és ajándékokkal kedveskednek a kórustagoknak is. A koncerttel nem ér véget az ünneplés, az Aurin tagjait Bugacra invitálja a Wojtyla csapata. Megismerhetik a lányok híres bugaci pusztát, a táj jellegzetes műemlékeit, természeti kincseit, a szürke marha gulyát és a helyi ménest is. Lesz idő lovaglásra, lovaskocsikázásra, de természetesen nem marad el a közös éneklés sem. Az Aurin dallal köszönti a vendéglátó Karikás csárda tulajdonosát, a csikósokat és a gulyásokat. A nap csúcspontjaként csillagfényben adja elő a leánykar Kodály Zoltán Esti dalát, amelyhez tücsökhegedű szolgáltatja a kíséretet a bugaci pusztán. Az egyedülálló produkcióról természetesen minőségi hangfelvétel is készül.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés