Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Hírös Gobelin és Kézimunka Klub kiállítását tekintették meg a wojtylások

| Feltöltve: | Tódor Norbert | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__27348
Augusztus 25-én nyitották meg a Hírös Gobelin és Kézimunka Klub tárlatát a kecskeméti Hírös Agórában. A helyszínválasztás korántsem véletlen, hiszen az intézmény idestova öt éve ad otthont a kézműves közösségnek. A Wojtyla Barátság Központ érdeklődő gondozottai is ellátogattak a kiállítás helyszínére szerda délelőtt. (Fotók: Tódor Norbert)

Vinczéné Molnár Éva, a klub vezetője elmondta: induláskor a gobelinkészítés szerelmesei számára hirdette meg a klubot, később azonban a kézimunka más területeivel foglalkozók is csatlakoztak hozzájuk. Jelenleg már több mint harminc tagja van a közösségnek, de továbbra is nyitottak az újabb jelentkezők számára. Foglalkozásaikat szerdánként délután öt és nyolc óra között tartják. Ilyenkor nemcsak saját alkotásaikkal foglalatoskodnak, hanem egymás munkáit is értékelik, tapasztalatokat cserélnek. A klub harmadik itteni kiállításán valamennyi tag bemutatkozási lehetőséget kapott, így valóban sokszínű, gazdag anyagot láthat a közönség - péntek délutánig.


Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés