Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Jobbik szerint van kiút a szegénységből

| Feltöltve: | Forrás: Kecskeméti Televízió | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__19632
Csirkepaprikás volt az ebéd a Karol Wojtyla Barátság Központban. Az étel ma a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezetének jóvoltából kerülhetett a nehéz sorsú emberek asztalára.

Hatalmas üstben rotyogott a csirkepaprikás a Karol Wojtyla Barátság Központ  udvarán ebédidőben. A mai ebédet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kecskeméti Szervezete ajánlotta a város nehéz sorsú lakóinak, akik sok esetben csak itt kapnak meleg ételt. S. Csontos Ottó a párt önkormányzati képviselője elmondta, ma Magyarországon egyre nagyobb a távolság a legvagyonosabb és a legszegényebb rétegek között, miközben a középréteg lényegében eltűnt. A Jobbik mindig is a szegények és elesettek pártja volt, ezért is tartották fontosnak a mai ebédet. Radics Tivadar a Jobbik Kecskeméti Szervezetének elnöke, az Esélyteremtési Bizottság tagja szerint van kiút a szegénységből. Versenyképessé, a munkáltatók számára vonzóvá kell tenni az álláskeresőket, mert ha munkát és megülhetést adnak az embereknek, akkor esélye lehet egy jobb életre.

Hirdetés
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés