Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A KECSKEMÉTI SZENT CSALÁD PLÉBÁNIA HIRDETÉSEI

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7542
Február 16-án, kedden nyílt tanítási órák lesznek a Szent Imre Katolikus Óvoda és Általános Iskolában, és ezen a napon sok szeretettel vár mindenkit beiskolázási programjára. Február 23-án, kedden a Teleki utcai oviban, 24-én, szerdán pedig a Szent Imre utcán várjuk nyílt nap keretében azokat a szülőket és gyermekeiket, akik a 2010-2011-es tanévben szeretnének a mi óvodánkba járatni gyermeküket.
Február 23-án szerdán hamvazószerda. Kezdődik a Nagyböjt. Szigorúböjt van, a szentmise reggel 8 és este 6 órakor lesz. Ekkor és a jövő vasárnap is hamvazunk. Február 24-én csütörtökön 19.00 órától a Jobb Lator Kör szervezésében Nagy Károly atya tart előadást „Nagyböjti gondolatok” címmel kápolnánkban. Február 27-én szombaton 15.00 órától lesz gyermekeink elsőgyónása. Imádkozzunk értük! Ezen a napon 17 órától Sillye Jenőék adnak kápolnánkban nagyböjti koncertet "Reményt és jövőt adj!" címmel, és 19.00 órától dr. Szalóki Nándor tart előadást a Haiti menekülteknél végzett segítő munkájukról a kápolnánkban.. Február 28-án vasárnap a 9 órás szentmisében betegek kenetének közösségi ünneplése lesz. Idős vagy beteg testvéreink részesülhetnek e szentségben. Kérjük azokat, akik személyi jövedelemadó bevallására kötelezettek, szíveskedjenek első 1%-os adójuk felöl a Katolikus Egyház javára rendelkezni, második 1%-os adójuk felől pedig valamelyik katolikus alapítvány javára. Javaslataink a hirdetőtáblán találhatók. Miseszándékot erre a hétre még el tudunk fogadni.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés