Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A NAP SZENTJE: Pietrelcinai szent Pio szerzetes

| Feltöltve: | Forrás: www.plebania.net | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__9366
Pió atya a nagyhírű gyóntató, aki Istenhez vonzotta sebeivel és életáldoztával az embereket. Isten akaratát kereste és teljesítette élete minden napján. Erősödjön meg hitünk, hogy a bűnbánat nem megaláz, hanem sokkal inkább felemel bennünket.

Isten az örök bölcsesség. Ő tanít bennünket a jóra, erősít meg, adja fényét, hogy világítsunk. Nyitott szívvel állunk Isten elé, hogy hallgassuk szavát, és tanúságot tehessünk szeretetéről.

Ki lehet az, akiről ilyeneket hallok? – töpreng Heródes Jézusra utalva, és keresi a lehetőséget, hogy találkozzon vele. Közömbössé vált világunkban talán ez a legfájóbb: mintha a Jézus utáni érdeklődés veszett volna ki kortársainkból. A hívő keresztényt nem szabad, hogy mindez elbátortalanítsa. Lehet, hogy valakit épp az ő szavai vezetnek majd közelebb Jézushoz. Mindnyájunknak szükségünk van rá, hogy Jézus szavait halljuk, hogy keressük az alkalmat a vele való találkozásra. Amint azt még Heródes is – igaz más indítékból – megtette. (Adoremusz 2004)

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés