Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A névadóra emlékeztek II. János Pál halálának ötödik évfordulóján a Wojtyla Házban

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7991
Ebben az évben Nagypéntek estére esik II. János Pál halálának évfordulója, ezért a mai nap igazán különleges volt a Karol Wojtyla Barátság Központ kedvezményezettjeinek, munkatársainak és támogatóinak egyaránt, ugyanis ma tartották a Ház "kis búcsúját". Nézzék meg a Porta Tv tudósítását!

 

Öt éve hunyt el az 1978 októberében pápává választott Karol Wojtyla, a Karol Wojtyla Barátság Központ névadója. II. János Pál pápa volt a második pápa, aki a leghosszabb ideig, huszonhét évig vezette az egyházat. "A kommunizmus falának ledöntője, az a pápa, aki az addig Róma központú egyházat globalizálta, aki bocsánatot kért az egyház bűneiért, az első, aki ellátogatott a római zsinagógába és elsőként lépett mecsetbe, a pápa, aki körbejárta a világot, a lengyel pápa, akire 1981 májusában Ali Agca rálőtt, a pápa, aki szenvedését is megmutatta" – szólnak a boldoggá avatás előtt álló II. János Pál értékelései a vatikáni és az olasz sajtóban.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés