Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A pápa üzenete, az érsek írása színesíti a kalendáriumot

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6901
Tizenhatodik alkalommal jelent meg a 2010-es Hit és élet Bács-Kiskun megyében című kalendárium, mely már elérhető Kecskeméten, a Kossuth téri Korda könyvesboltban, a plébániákon, a Porta Egyesületnél, valamint a kalocsai Főszékesegyházban.
Az írásokban és fotókban egyaránt gazdag gyűjteményt XVI. Benedek pápa előszava nyitja, aki a papság évének szentelte a következő esztendőt. Íme egy kis ízelítő. Az évkönyvben külön fejezet köti csokorba a főpapi szolgálatának tizedik esztendejét ünneplő dr. Bábel Balázs kalocsai-kecskeméti érsek jelentősebb idei nyilatkozatait, beszédei, és több írása olvasható. A Hit és hivatás című rovatban jeles egyházi személyiségekről, eseményekről szóló, az egész megyét átölelő beszámolók olvashatók. A Munkával áldott mindennapok fejezet Bács-Kiskun különböző településeinek arról a törekvéseiről ad átfogó képet, amelyek a templomok, szakrális emlékhelyek felújítására, megmentésére irányulnak. A lélek kapaszkodói címszó alatt egyházi jellegű kulturális, művészeti eseményekről, alkotásokról tudósít a kiadvány, és közöl néhány szép magyar verset is, dr. Bábel Balázs érsek válogatásában. Végezetül helyet kapott a kiadványban a gasztronómia és a szórakozás is.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés