Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Resti Kornél örömzenélt a Wojtylában

| Feltöltve: | Forrás: baon.hu | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__30667
A Resti Kornél zenekar minikoncertjének csengő-bongó dallamaira jártatták lábukat és ütemre tapsoltak pénteken ebédosztás előtt a Wojtyla Barátság Központ népkonyhájának gondozottjai. A megzenésített verseket különböző hangszereken kísérte a nagyszerű kecskeméti együttes. (Fotók: Mátyus István)

Papp Máté és társai, Lázár Miklós, Apró Anna és Szabó Bence örömmel játszottak a rászorulóknak. A műsor elején az együttes vezetője, Papp Máté dióhéjban bemutatta a zenekar tagjait. Felakasztotta a Resti Kornél tarisznyát, majd hozzáfűzte: Resti Kornél egy irodalmi időutazó, aki térben és időben egyaránt szabadon járkál. Így az elmúlt évszázadokból „kortytárs” költők verseit adták elő megzenésítve, különböző stílusban.

A Resti Kornél egyre ismertebb. Nemcsak Kecskeméten, hanem a fővárosban és határainkon túl is voltak már fellépéseik. A wojtylás szereplés ötletét Máté barátnője, András Tamara adta a fiataloknak. Ő ugyanis korábban önkéntesként dolgozott a szociális intézményben.

Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés