Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A SZÉCHENYIVÁROSI SZENT CSALÁD PLÉBÁNIA HIRDETÉSEI

Élénk hit- és kutúrális élet a közösségi házban

| Feltöltve: | Forrás: Menyhárt Sándor plébános | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__7172
1. Szerdán (jan. 6.-án) nyugdíjas klub lesz 9 órakor a plébánián, szeretettel várunk mindenkit, férfiakat is. 2. Szintén szerdán 18 órától indul Plébániánkon a "Szentlélek szeminárium", amelyre sok szeretettel várunk mindenkit, aki keresztény életét szeretné elmélyíteni. Jelentkezni Robi atyánál és Néma Attilánál lehet. Részletek a hirdetőtáblán. 3. Szakács Tibor atya szeretettel várja csütörtökön (jan. 7.-én) este 7 órától a Főplébánián a szentségektől elzártak katekézisére az érdeklődőeket. 4. Pénteken (jan. 8.-án) 18.30 folytatódik az Evangéliumi esték előadássorozat az imádságról ugyancsak a Tibor atya vezetésével a Főplébánián.
5. Január 16-án, szombaton 17 órai kezdettel ökumenikus orgonaest lesz a Református Templomban. Az est vendége: Mali Katalin kecskeméti származású orgonaművész, a Tihanyi Apátság orgonistája. Közreműködnek Kecskemét templomi kórusai több felekezetből. 6. A Katolikus Főplébánia a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Piarista Diákszövetség a keresztény összefogás jegyében 2010.február13-án a Három Gúnár Rendezvényházban rendezi meg hagyományos Keresztény Polgári Bálját, melyet Erkel Ferenc születésének 200.-ik évfordulója tiszteletére is adnak. Előzetes jelentkezéseket a Piarista Iskola portáján és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Hoffmann János utca 11. alatti Gondviselés Házában fogadnak. 7. 2010.február13-án, szombaton batyus családos farsangi bált rendezünk 18 órai kezdettel. Belépő egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy olyan tombola tárgy, amelyet te is szívesen megnyernél. Kicsiket és nagyokat szeretettel várunk. Jelmezverseny gyermek, felnőtt és családos kategóriákban lesz. 8. Keresztelés február 14-én a 9 órás szentmisében lesz. Felkészítő beszélgetések kezdődnek január 19-én, 25-én, február 3-án és 10-én este 6 órakor itt a plébánián. Kérjük a jelentkezéseket. 9. Akik ebben az évben szeretnének egyházi (templomi házasságot) kötni, január 24-ig jelentkezzenek a plébánián. 10. Piarista Általános Iskola szeretettel várja a nagycsoportos óvodásokat a 2010/2011-es tanévben indítandó elsős osztályába. Jelentkezni lehet az iskola titkárságán. 11. Köszönet azoknak, akik a Nagyterem elektromos orgonájára adakoztak. Isten fizesse meg! 12. „Sanguis martyrum – A mártírok vére” című könnyűzenei ballada a XX. századi diktatúrák magyar katolikus papok és szerzetesek vértanúságát bemutató CD 2500 Ft-os áron a hívek irodájában megvásárolható.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés