Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A SZÓ ÜNNEPE - KÖNYVBEMUTATÓ ÉS DEDIKÁLÁS LAJOSMIZSÉN

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6029
Dr. Bábel Balázs érsek úr főpapi szolgálata tizedik évfordulójára, a hívek kérésére, A SZÓ ÜNNEPE címmel, a megyés főpásztor válogatásában verses kötet jelent meg. Az a legszebb száz, magyar vers, amely talán legmélyebben segítette a főpásztor eszmélkedését, lelki fejlődését. A munka a közeli hetekben került a szélesebb nyilvánosság elé. Sokfelé tervezik a reprezentatív bemutatókat, a könyvankétokat. Vasárnap reggel például Lajosmizsén, a Szent Lajos templomban örülhettek a hívek a szerkesztővel való személyes találkozásnak.
A nyolc órai szentmisét követően Süveges István, főesperes, kanonok, plébános ismertette a kötet tartalmi értékeit és szívből ajánlotta a munkát az érdeklődőknek. Őt követte az érseki vallomás. A legilletékesebbtől, dr. Bábel Balázstól tudhatták meg a hívek, hogy a kiadó előbb egy ima gyüjtemény kiadására tett javaslatot. A vers szerető főpap javasolta, hogy forduljanak inkább a költők és a költészet felé. Nem volt könnyű a választás, hiszen a Bábel családban sosem volt idegen vendég a betű, a vers, a jó próza. A sok-sok kedves versből nehéz volt százat - csak százat! - megnevezni. A vasárnap délelőtti, templomi könyvankét végén, a plébánia ötven híve kapott egy-egy személyre dedikált példányt a SZÓ ÜNNEPE című kötetből. A többi között - amint azt a képeink egyike is bizonyítja - a város polgármestere is érseki ajánlással juthatott a műhöz.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés