Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Szociális és Egészségügyi Bizottság a Wojtyla Házban ülésezett

| Feltöltve: | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__6694
Kecskemét Megyei Jogú Város Szociális és Egészségügyi Bizottságának ma délelőtti ülésének színhelye a Karol Wojtyla Barátság Központ volt, ahol a napirendi pontok mellett részletes bemutatásra került a Központ munkája, tevékenysége is.
Farkas P. József, a Karol Wojtyla Barátság Központ igazgatója egy film segítségével elevenítette fel a Központ születését és megszépülését, betekintést engedve a mostani, mindennapi munkába is. Színes beszámolóját érdeklődve hallgatta a bizottság. Az előadás végén Trungel Ilona, a SZEB elnöke köszönetet mondott A wojtyla Ház munkatársainak a helyszínért és a munkájukért, hiszen rengeteg segítséget nyújt Kecskemét szociálisan rászoruló embereinek. Farkas P. József igazgató a bizottság tagjait egy igen kedves emlékkel, a "Szeretet az igazságban" – XVI. Benedek pápa Caritas in veritate kezdetű enciklikájának egy-egy példányával lepte meg búcsúzóul.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés