Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A TISZTES KEGYELET MINDENKINEK JÁR

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__3738
A Karol Wojtyla Barátság Központ az ételosztás, a ruhaosztás, a szociálisan rászorultak megsegítésén túl a végső tiszteletadás szolgálatával szeretne még többet tenni a rászorulókért. A civil szervezethez tartozó kör, a Karol Wojtyla Cigány Barátai felvállalják azoknak az elhunytaknak a végső búcsúztatását, akik földi maradványait nem kísérik utolsó útjukra szeretteik, családtagjaik, rokonaik és ismerőseik. Ők a város közhalottai, akiket eddig jelzés és fejfa nélkül helyeztek végső nyugalomra a temető egy félreeső szegletében.
Az aktivisták jóvoltából mostantól értük is elhangzik egy együttérző ima. A fejfa és annak feliratának költségeit az egyesülettől – Lassú Tibor és Sipos László közbenjárására – átvállalta a VG Kft. és a város. A baráti szó, az együttérzés, a megboldogult kísérete végső nyughelyéig olyan emberi gesztus, amely forintra nem váltható.
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés