Kezdőlap
YouTube
Facebook
RSS csatorna
E-mail küldése

A Wojtyla Ház meglepetése: gyermeknapi kirándulás hátrányos helyzetű gyermekeknek

| Feltöltve: | | Rövid link: http://wojtyla.hu/s_!news/i__51/i__5098
Június 2-án(kedden), igazi gyermeknapi ajándékkal kedveskedik a kecskeméti Wojtyla Ház a Vörösmarty Mihály Általános Iskola hátrányos helyzetű gyermekeinek. Majd' ötvenen ugyanis - reményeink szerint - egy feledhetetlen kiránduláson vehetnek részt, a nemrég fölavatott intézmény pénzzén - a Kelemen-széki szikes tavaknál, mely a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. A szikes vizek nyújtotta extrém körülményekben néhány faj nagy tömegben képes elszaporodni, jó táplálékbázist biztosítva ezáltal a madaraknak. (Ezért is becézik ezeket a helyeket "Madárparadicsomoknak".)
A programban az ottani gazdag élővilág felfedezése, a régi pásztor életmód -és gasztronómia megismerése, és természetesen madárles is szerepel. Mindez meglepetésekkel, s vidámsággal fűszerezve. Mert mindenki megérdemel egy kis figyelmet és törődést - nem csak gyereknapon. (Fotók: Molnár Péter és Utassy Tibor)
Hirdetés PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése PDF letöltése
A szervezetet a
Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatjahirdetés
hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés hirdetés